Sponsor worden

Steun GO!Wheels en word sponsor of donateur

Bij een jubileum hoort een bescheiden feestje. We pakken deze editie flink uit en besteden meer geld aan goede doelen waardoor deze editie écht onvergetelijk wordt. Wij houden de kosten laag dankzij de inzet van vrijwilligers, maar zonder sponsoring is dit evenement onmogelijk.

Als sponsor kunt u rekenen op een uitstekende exposure tijdens het evenement zelf maar ook in de publiciteit er omheen. Voor € 300,- komt uw naam in het routeboek en kunt u (of één van uw relaties) gratis met één equipe van maximaal 2 personen deelnemen aan de toertocht. Voor € 600,- wordt u naamsponsor van het evenement, waarbij u 2 equipes kunt laten meerijden en uw naam prominent naar voren komt in de publiciteit. Wilt u geen sponsor worden maar draagt u het goede doel een warm hart toe? Word dan donateur voor € 50,- en uw naam komt in het routeboek.

Advertentiemogelijkheden

Net als afgelopen jaren is het mogelijk om een full colour advertentie in het routeboek te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen €135,- voor een hele pagina op A5-formaat, en €75,- voor een halve pagina.

Klik hier om aan te melden.

NaamsponsorSponsorDonateur
Minimale bijdrage€ 600€ 300€ 50
Deelname inbegrepen. De deelname is niet verplicht. U kunt de deelname ook schenken aan een relatie.2 equipes van elk maximaal 2 personen1 equipe van maximaal 2 personen-
Publiciteit
Advertenties huis-aan-huisbladen in de Betuwejajanee
Full color pagina advertentie in routeboekjaneenee
Websitejajanee
Vermelding in routeboekjajaja